Lediga jobb

Vi söker
Försäkringstjänsteman

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår försäkringsverksamhet.

Din utmaning

Som försäkringstjänsteman kommer du att erbjuda försäkringslösningar för privatpersoner. Din uppgift blir att ge våra kunder bästa service och att hjälpa våra kunder till rätt försäkring utifrån deras specifika behov. Du kommer i första hand ta emot inkommande samtal och besök på kontoret men även själv ta kontakt med både nya och befintliga kunder genom utgående samtal. I tjänsten ingår även skadehantering och försäkringsadministration.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av försäljning och service och som på ett effektivt sätt löser kundens frågor och behov. Du har egen drivkraft och det är naturligt för dig.
En förutsättning för att lyckas i rollen som försäkringstjänsteman är att du är målinriktad, har ett stort driv, gillar telefonkundmötet och att hålla ett högt tempo med siktet inställt på att nå ett gott resultat. Du är duktig på att kommunicera med kund både i tal och i skrift. Du har ett genuint intresse för kunden och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet. Vi tror också att du gillar att sprida energi till teamet för att tillsammans skapa god sammanhållning.

Som person är du prestationsorienterad, flexibel, lösningsorienterad och uppskattar att ha många olika kundkontakter. Vi ser gärna att du har arbetat med försäkring och har utbildning inom ekonomi eller försäljning. Önskvärt om du har säljerfarenhet.
Om du har erfarenhet av sakförsäkring är det meriterande.
Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till tjänsten.

För att kunna arbeta effektivt i tjänsten vill vi att du har god datorvana och utan svårighet hanterar Windowsbaserade program och system.

Mer om tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning. Tjänsten är på deltid om 60–80% och placering är på vårt kontor i Klässbol. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019. Maila din ansökan till info@sgforsakringar.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Maria Fast, Verkställande ledamot, Stavnäs-Glava Försäkringsbolag
Telefon 0570-46 41 40, e-post: info@sgforsakringar.se

Stavnäs-Glava Försäkringsbolag är ett lokalt självständigt försäkringsbo­lag, som ägs av försäkringstagarna. Stavnäs-Glava Försäkringsbolag har bedrivit verksamhet sedan år 1836

Vi erbjuder villahem-, gårds-, fritidshus- och hemförsäkring samt ett flertal tilläggsförsäkringar.
Vi försäkrar i Arvika, Eda, Grums och Säffle kommuner.